browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Doelgroep

De bedoeling is om activiteiten voor alleenstaanden te organiseren. De doelgroep is mensen vanaf 40 jaar. Mannen of vrouwen vanaf deze leeftijdsgroep, die alleenstaand zijn, kunnen zich aanmelden bij de club. Het is natuurlijk een mooie gelegenheid om jouw vriendenkring uit te breiden. De insteek van deze club is, dat je als alleenstaande, gezamenlijk activiteiten kunt ondernemen.

De bedoeling is dat de deelnemers zelf of samen een activiteit organiseren en daarbij gaat het niet om het verwerven van een romantische relatie. Het is geen datingclub!

Een activiteit kan zijn een wandeling, sporten, een fietstocht, een avondje film, een stad bezichtigen, swingen, evenementen bezoeken etc.,  waar iedereen vrijblijvend aan mee kan doen.

De kosten van een activiteit zijn voor eigen rekening.  Eenmaal per maand, op een vaste avond, is er de gelegenheid om samen te komen op locatie in Ravenstein.